Maak kennis met mij

Mijn naam is Wouter Bandsma. Ik ben integratief therapeut voor volwassenen en jongeren. Ik hou van de natuur, beweging, muziek, verdieping en stilte. Voor mij is mijn werk geslaagd als er verbinding is. Als therapeut begeleid ik je in een proces om weer in verbinding met jezelf te komen. Ik ga ook verbinding met jou als persoon aan. Dat is spannend en mooi!

Ik heb jarenlang ervaring in het werken met jongeren in jongerencentra en met volwassenen in ambulante begeleiding en psychiatrie. Vanuit mijn verlangen dichterbij mezelf en anderen te komen ben ik de opleiding tot integratief therapeut gaan volgen. Dit heeft me passende gereedschappen gegeven om met jou te werken.

 Als therapeut werk ik graag naar de kern toe, waar draait het nu eigenlijk echt om voor jou? Ik probeer altijd zo open en transparant mogelijk te zijn in mijn communicatie naar jou toe. In het leven kan er soms zo veel tegelijk op ons af komen van buitenaf. Ik werk graag met je om te ontdekken hoe je daar van binnenuit mee om kan gaan.  Ik wil dit doen vanuit een open, nieuwsgierige en eerlijke houding. Ik zie er naar uit je te ontmoeten!

Meld je aan voor therapie

Neem de eerste stap naar innerlijke rust en regie over je eigen leven.