Integratieve therapie voor volwassenen

Herken jij je in onderstaande ervaringen?

Blijf er niet mee zitten!

In therapie word je geholpen om weer in verbinding met jezelf te komen en je klachten aan te pakken. Je komt jezelf weer onder ogen. Ook de dingen die pijn doen, verdrietig of eng zijn. We staan stil bij deĀ  dingen er echt voor je toe doen en pakken problemen bij de wortel aan. Zonder te blijven hangen in het verleden. De therapie is altijd gericht op jou en je doelen.

Integratie betekent dat je toegang krijgt tot alle kanten van jezelf. Je krijgt weer regie over je eigen gedachten, gevoelens en gedrag. Of je zou het zo kunnen zeggen: alle onbewuste delen van jezelf worden deel van je hele hele persoonlijkheid. Als resultaat voel je je krachtiger, sterker, veiliger of ”meer jezelf”. Je komt toe aan de dingen die je wilt doen, zoals je ze wilt doen!

Krijg weer grip op jouw leven!

Neem de eerste stap naar een rustigere psyche en het behalen van jouw doel.

Hoe gaat het in zijn werk?

De eerste stap is dat je contact met me opneemt. We bespreken dan waar je tegen aan loopt en hoe ik je daar mee kan helpen. Wanneer je het ziet zitten, maken we een afspraak voor een intakegesprek. Je ontvangt een formulier waarin je vast wat meer over je achtergrond kan vertellen. In het intakegesprek bespreken waar je aan wilt werken en hoe we daar aan gaan werken. We maken samen een plan over de werkwijze en maken afspraken. Je bepaalt zelf, in overleg met mij, hoeveel sessies je wilt gebruiken. Dit is altijd op maat, dus je zit nergens aan vast.

Met welke vragen kan ik terecht?

In integratieve therapie kan je met al je vragen terecht. Ik kijk namelijk niet alleen naar je klachten, maar naar jou als geheel. Alle aspecten van je zijn doen er toe; de sociale, lichamelijke en psychische. Wanneer je met je vragen komt onderzoeken we samen wat je er voor nodig hebt om tot een oplossing te komen. We bespreken welke therapievorm je kan helpen en wat je van binnen of van buiten te doen hebt.

Integratieve therapie is therapie op maat. Dat betekent dat ik rekening houd met je voorkeuren en behoeften. En als je het niet weet doe ik je een voorstel waar ja of nee op kan zeggen. Zo behoudt je altijd zelf de regie.

Als therapeut beloof ik je geheimhouding, alles wat je met me deelt blijft onder ons. Tenzij je me toestemming geeft om iets te delen.

Blijf er niet mee zitten!

Neem vandaag nog de eerste stap.